Charter Circuite Franta - Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel, cu plecare din Bucuresti

Situat la 15 minute de mers pe jos de Turnul Eiffel, Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel oferă recepție cu program nonstop, studiouri cu aer condiționat și acces gratuit la internet WiFi prin fibră optică in toate zonele. Unele apartamente au vedere panoramică la Paris și la Turnul Eiffel. Oaspetii beneficiază de acces la centrul de fitness si la piscina interioară pe durata sejurului, in funcție de disponibilitate.

Toate studiourile si apartamentele acestui hotel de apartamente includ o bucătărie complet utilată, cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider si masină de spălat vase. Apartamentul are o zonă de luat masa si o zonă de relaxare cu mobilier modular si TV LCD. Hotelul de apartamente este deservit de un lift.

Oaspetii iși pot pregăti micul dejun in apartament. Ca alternativă, aceștia pot savura un mic dejun tip bufet, servit in fiecare dimineață in sala de mic dejun a proprietății, la un cost suplimentar. Copiii cu varsta cuprinsă intre 4 - 11 ani beneficiază de mic dejun la un tarif redus.

Printre facilitățile suplimentare se numără un serviciu de spălătorie si o sală de conferințe, disponibile la un cost suplimentar, precum si o parcare privată.

Hotelul de apartamente este situat in arondismentul 15, la 15 minute de mers pe jos de parcul Champs de Mars. Stația de metrou Dupleix se află la mai putin de 650 de metri de proprietate si oferă acces direct la Arcul de Triumf si la zona comercială Champs-Elysées.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel, Paris, Franta

Verifica tarife si disponibilitate