CRYSTAL ADMIRAL

Side, Turcia
Kızılot, Crystal Admiral Resort Suites & SPA, D:No 262, 07600 Manavgat/Antalya, Turcia
Acest resort este destinat famililor cu copii, oferind o serie de facilitati pentru acestia precum Aqua Park si club pentru copii
Hotel Website: www.crystalhotels.com.tr

Localizare

Crystal Admiral este pozitionat pe plaja in Manavgat, reginea Side. Se afla la 80 km distanta fata de aeroportul International Antalya si la 85 km de centrul orasului Antalya.


Facilitati hotel

Camerele sunt dotate cu TV, aer conditionat, si minibar.

Complexul pune la dispozitia clientilor restaurantul principal si 6 restaurante a la carte, baruri, 6 piscine in aer liber,  centru SPA.

WiFi-ul este gratuit in incinta hotelului.Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: -Avans 20% la rezervare -Diferenta de 80% se achita cu pana la 21 de zile inainte de check-in Conditiile de penalizare sunt conforme cu cele de plata ! Atentie: Pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei). Conditii de rezervare: este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului final, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!

vezi mai multe

▶ 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat pentru fiecare hotel

▶ Bilet de avion cursa charter Cluj-Antalya-Cluj

▶ Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport

▶ Taxele de aeroport

▶ Asistenta turistica locala

vezi mai multe

▷ Asigurarea medicala si STORNO

▷ Excursii optionale si intrarile la obiective

▷ Alte cheltuieli ce nu sunt specificate a fi incluse

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei